Σχεδιάζουμε

την ιστοσελίδα σας καθώς και την εταιρική ταυτότητα και το διαφημιστικό υλικό σας.

Tick-tock! Έχετε στη διάθεση σας μόλις πέντε δευτερόλεπτα για να τραβήξετε την προσοχή του επισκέπτη. Η δουλειά μας είναι να πετύχουμε τη μέγιστη μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες.

Τα σχέδια μας χαρακτηρίζονται από μοντέρνες μίνιμαλ γραμμές, μοναδικό design στοχεύοντας στην μέγιστη αναγνωρισιμότητα του brand σας.

Προγραμματίζουμε

την ιστοσελίδα σας, το ηλεκτρονικό κατάστημα σας καθώς και εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και tablets.

Χρησιμοποιούμε ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα των τεχνολογιών διαδικτύου και σας παρέχουμε λύσεις που είναι πλήρως ευθυγραμμισμένες με τις ανάγκες τις επιχείρησης σας. Εργαζόμαστε σε κάθε project ξεχωριστά, αναλύουμε τις ξεχωριστές απαιτήσεις του και τις υλοποιούμε μία προς μία, ενισχύοντας τη διαδικτυακή σας παρουσία.

Υποστηρίζουμε

Στην advertek υποστηρίζουμε και αναβαθμίζουμε συνεχώς όλα μας τα προϊόντα, ενσωματώνουμε όλες τις νέες τάσεις του διαδικτύου και σας προσφέρουμε μια σειρά από εργαλεία με τα οποία μπορείτε να επιτύχετε τη μεγιστοποίηση της προβολής της επιχείρησης σας.

Ταυτόχρονα, μέσα από την ειδική πλατφόρμα εξυπηρέτησης φροντίζουμε να εξυπηρετούμε τα αιτήματα σας άμεσα και αξιόπιστα.

Γραφιστικές Υπηρεσίες

πρωτότυπα, μίνιμαλ και δυναμικά σχέδια

dfsdf
01

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Το πρώτο στάδιο κατασκευής της νέας σας ιστοσελίδας περιλαμβάνει το σχεδιασμό του layout, που περιλαμβάνει την χωροταξική οργάνωση του περιεχομένου δίνοντας έμφαση τόσο στην εμφάνιση (design) όσο και βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη κατά την πλοήγηση (user experience - UX).

02

Εταιρική ταυτότητα

Η Εταιρική ταυτότητα σχετίζεται με το brand σας, το μέσο αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας. Περιλαμβάνει το σχεδιασμό λογοτύπου, επαγγελματικών καρτών καθώς και όλο το έντυπο υλικό ώστε να προβάλει το στόχο, το προφίλ καθώς και τη σημασία του brand σας.

Υπηρεσίες Διαδικτύου

Διαφέρουμε. Γράφουμε κώδικα με το σωστό τρόπο

01

Ανάπτυξη Ιστοσελίδας

Μετά το σχεδιασμό του layout, ακολουθεί η ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας με βάση τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί. Η ανάπτυξη περιλαμβάνει τον προγραμματισμό των απαραίτητων λειτουργιών χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες εξασφαλίζοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα.

02

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Εαν έχετε επιχείρηση λιανικής μπορείτε να αυξήσετε τη δυναμική της προσφέροντας τα προϊόντα σας σε μια ευρύτερη αγορά αυξάνοντας έτσι τα κέρδη σας άμεσα.

03

Mobile Ιστοσελίδες / Apps

Σας προσφέρουμε το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της έκδοσης της ιστοσελίδας σας για κινητές συσκευές στοχεύοντας στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη κατά την πλοήγηση αυξάνοντας το χρόνο παραμονής του.

Υπηρεσίες Προώθησης

01

Search Engine Optimization (S.E.O.)

Το SEO είναι η διαδικασία με την οποία η ιστοσελίδα σας εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Ιστοσελίδα χωρίς SEO είναι σαν να έχετε διοργανώσει το πιο όμορφο πάρτυ αλλά να έχετε ξεχάσει να προσκαλέσετε καλεσμένους!

02

Pay Per Click Campaigns (P.P.C. )

Είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας άμεσα με μετρήσημα αποτελέσματα. Το PPC δεν είναι ABC! Απαιτεί εκτός των άλλων, ανάλυση των λέξεων κλειδιών και του target group, καθώς και της αποτελεσματικότητας της κάθε διαφήμισης.

03

Email Marketing

Θεωρείται το Νο1 εργαλείο προώθησης σήμερα. Παρ΄όλα αυτά, πολλές επιχειρήσεις το χρησιμοποιούν λανθασμένα. Μια επιτυχημένη καμπάνια πρέπει να σχεδιαστεί ώστε να φθάσει στα εισερχόμενα του παραλήπτη την κατάλληλη στιγμή και με το κατάλληλο μήνυμα.

Επιλεγμένο Project

Baywatch Hotel

Το ξενοδοχείο Baywatch, είναι ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 3*, που βρίσκεται στους Χράνους Μεσσηνίας σε απόσταση τριών λεπτών από τη μοναδικής ομορφιάς με τα γαλαζοπράσινα νερά και την απέραντη αμμουδιά παραλία της Χελωναριάς.

Technologies: PHP, JQuery, Wordpress
Launched: 2015
Client: Baywatch Hotel, Chrani, Messinia, Greece